Stel uw eigen menu samen
Stel uw menu samen door onderstaande gerechten te combineren.
Alle gerechten kunt u ook afzonderlijk bestellen.
Dus bijvoorbeeld enkel een hoofdgerecht of een voorgerecht.
Alle prijzen zijn per persoon, inclusief btw en uitsluitend voor afhaal.
Amuses
Koude amuses 1.65 euro per stuk
- gerookte zalm, bieslook en zure room
- scampi op een bedje van guacamole
- rundcarpaccio met Parmezaan schilfers en pijnboompitten
- ansjovis op een bedje van zongedroogde tomaten afgewerkt met sinaasappel
- serranoham met zongedroogde tomaat
- mini garnalencocktail (+€0.25/stuk)
- coquilles met citrusgroenten en honing(+€0.25/stuk)
- blauwe kaas met vijg en sinaasappel
- haring met appel en rode biet
- scampi met kerstomaatje en limoen
- geitenkaas, Italiaanse ham en abrikoos
- grijze garnalen met pompelmoes (+€0.25/stuk)
- rode bietensalade met mimosa van ei
- Italiaanse ham en meloen
- gerookte eendenborst met paprika en geitenkaas
- peperkoek, paté, ui compote en appeltjes
Warme amuses 1.95 euro per stuk
- oester (+0,50/stuk)
- vissoepje
Soepen
Champignonsoep
Tomatenroomsoep
Parmentiersoep
Witloofsoep
Preisoep
Pompoensoep
Minestronesoep
Vissoep (+ 4,5 euro / liter)
Balletjes (+ 0,50 euro/ halve liter)
€4.50 / liter
Koude voorgerechten
Parmaham met meloen
rucola, parmezaan schilfers en balsamico
€9.50
Rundcarpaccio
zongedroogde tomaat, pijnboompitten, balsamico, parmezaan schilfers en rucola
€9.50
Duo van zalm en heilbot
gerookte zalm en heilbot met zure room en een slaatje
€11.00
Tomaat garnaal
met een fris slaatje en dressing
€12.00
Kreeft
1/2 kreeft met garnituur en limoenmayonaise
€ 16.50
De koude voorgerechten worden reeds op borden geschikt.
Warme voorgerechten
Tongscharrolletjes
3 stuks in een garnaal-roomsausje met bladerdeegkoekje en hertoginaardappeltjes (2)
€10.00
Scampi
5 stuks - diabolique met 2 broodjes
€11.00
Vispannetje
gegratineerd met tomatenblokjes en champignons
€12.00
Huisgemaakte kaaskroketten
met fris slaatje
€9.00
Huisgemaakte garnaalkroketten
met fris slaatje
€11.00
Duo van kaaskroket en garnaalkroket
met garnituur en fris slaatje
€10.00
Kreeft
1/2 kreeft met lookboter en garnituur - gegratineerd
€18.50
Deze gerechten kunt u eenvoudig opwarmen in de oven of microgolfoven, De kroketten bakt u in de friteuse. U krijgt instructies mee.
Warme hoofdgerechten
Varkenshaasje met een lichte mosterdsaus
€14.00
Kalkoenfilet met druivensaus
€14.00
Fazantfilet fin champagne
3 warme groenten en kroketten (7)
€16.00
Eendenborst met sinaasappelsaus
3 warme groenten en kroketten (7)
€15.00
Haantje in de rode wijn
3 warme groenten en kroketten (7)
€14.00
Zalm met hollandaise
met asperges, kerstomaat, spinazie en aardappelpuree
€15.00
Tongscharrolletjes
5 stuks in een garnaal-roomsausje met bladerdeegkoekje en hertoginaardappeltjes (6) met tomatenblokjes en erwtjes
€15.00
Vegetarische lasagna
met diverse zuiderse groenten
€13.00
Gevulde courgette
met geitenkaas, tomaat en garnituur met pasta
€13.00
De 3 warme groenten zijn boontjes, gekarameliseerde witloof en peertje met veenbessen. Al deze gerechten kunt u eenvoudig opwarmen in de oven of microgolfoven en daarna schikken op uw borden. U krijgt ook instructies mee om het op te warmen.
Wijnen en cava
Wenst u wijn of Cava te bestellen? Bekijk hier ons aanbod.
Kindergerechten
Gehaktballen
3 stuks in tomatensaus met puree
€7.00
Kippenboutjes
appelmoes en kroketten (4)
€7.00
Vispannetje
met tomatenblokjes en puree
€8.00
Desserts
Chocmousse
afgewerkt met rood fruit
€3.50 p.p.
Tiramisu
afgewerkt met specul00s
€3.50 p.p.
Crème brûlée
afgewerkt met fruit
€3.50 p.p.
Fruitsalade individuele portie
met diverse soorten vers fruit en afgewerkt met munt
€3.50 p.p.
Gevarieerd dessertbordje
gebak, soesjes, crème brûlée, chocomousse, fruitsalade
€5.00 p.p.
Dessertbuffet
verschillende kleine gebakje, crème brûlée, chocomousse, grote taarten, hoorn van honing en nootjes gevuld met soesje, fruitsalade
(dessertbuffet is mogelijk vanaf 10 personen)
€7.00 p.p.
Desserts worden gepresenteerd in een mooi kuipje . De crème brûlée is gepresenteerd in een terracottaschaaltje.
U kunt uw menu samenstellen door bovenstaande gerechten te combineren of door de gerechten afzonderlijk te bestellen. Bijvoorbeeld enkel een hoofdgerecht of enkel een voorgerecht. 2 dagen op voorhand bestellen aub.