MINI BROODJES

Onze minibroodjes kan je zowel als bedrijf en als particulier bestellen voor bijvoorbeeld een lunch, een vergadering, een familiefeest, babyborrel enzovoort...

Selecteer hieronder je gewenste formule en bestel snel en gemakkelijk via het online bestelformulier die je onderaan op de pagina vindt. Alle formules zijn vanaf 4 personen verkrijgbaar. Alle broodjes zijn voorzien van groenten.

We kunnen de broodjes verpakken in: een aangepaste broodbox , op plateau's of individueel per persoon.

We leveren de broodjes op weekdagen gratis op je bedrijf binnen een straal van 10 km vanaf ons adres. De levering gebeurt naar keuze tussen 11u30 en 12u,  tussen 12u en 12u30 en tussen 12u30 en 13u.

Voor grotere afstanden, contacteer ons. Als particulier kan je de broodjes afhalen op ons adres.

Wens je als bedrijf een levering op zaterdag of zondag, contacteer ons dan om de mogelijkheden te overlopen of je kan de broodjes afhalen.

Bestellen doe je minstens 1 dag vooraf voor bestellingen tot 10 personen. Indien je voor een groter aantal personen wenst te bestellen dan graag minstens 2 dagen vooraf bestellen.

Voor het weekend is er volgende regeling:
- Voor de  zaterdag en de zondag  ten laatste online bestellen op donderdag voor 12u.
- Op Feestdagen zoals Pasen, Kerstdag Nieuwjaar... kunnen de broodjes op afspraak afgehaald worden tussen 11u30 en 12u30. 

---Bestellen kan door op de gewenste formule te klikken.---Standaard beleg: - Ham- Salami- Serranoham- Chorizo- Abdijkaas- Jonge kaas- Kruidenkaas- Kipsalade- 
Kip curry- Eiersalade- Mozzarella- Kippenwit- Preparé-Hummus
Luxe beleg: - Krabsalade- Gerookte zalm - Zalmsalade- Tonijnsalade-Brie-scampisalade