Receptie

Onze receptie formules zijn all-inclusief gedurende 2 uur: tapas of amuses, dranken, bediening, glazen en borden en bestek .

Deze formules zijn enkel geschikt als receptie en dus niet als hoofdgerecht. Bijvoorbeeld voor een trouwreceptie wanneer er daarna nog een maaltijd volgt of na een avondvergadering op uw bedrijf.

De receptieformules zijn mogelijk vanaf 50 personen.

Bestel helemaal onderaan de pagina uw receptie via ons bestelformulier.



Formule 1 - Tapas koud

- Tapasbuffet met 15 koude tapas
- Cava, sinaasappelsap, rode/witte wijn, pils, Brugse Zot,  cola,  cola zero, fanta, plat en bruisend water.


Formule 2 - Tapas koud en warm

- Tapasbuffet met 13 koude tapas en 2 warme tapas
-  Cava, sinaasappelsap, rode/witte wijn, pils,  cola, cola zero, fanta, plat en bruisend water.


Formule 3 - amuses

- 6 koude amuses die je zelf kiest uit onderstaande lijst of wij kiezen een assortiment voor je uit
- Cava, sinaasappelsap, rode/witte wijn, pils, Brugse Zot, cola, cola zero, fanta, plat en bruis water.

Alle formules kunnen uitgebreid worden met 1 extra uur dranken: +5 euro / persoon

In alle prijzen is de btw inbegrepen.


Aantal p.    #1       #2        #3
50-99          €26     €28     €28
100-149    €25.5    €27.5  €27.5
150-200     €25     €27       €27
*prijzen inclusief btw


Vervoerskosten

Kilometers heen en terug met vertrek vanuit ons adres:

01 - 20 km : GRATIS
vanaf 21km : 0,75 euro per km
**btw inbegrepen


Receptie met tapas

Onze receptieformule met koude tapas bestaat uit verschillende tapas zoals: serranoham, chorizo, gemarineerde ansjovis, manchegokaas, tortilla,  olijven, geitenkaas, pimientos , inktvissalade,  ensalada rusa, ...
De warme tapas zijn albonidgas (gehaktballetjes in een Spaanse tomatensaus) en patatas bravas


Receptie met amuses

Koude amuses

- gerookte zalm, bieslook en zure room
- rundcarpaccio met Parmezaan schilfers en pijnboompitten
- ansjovis met zongedroogde tomaten en afgewerkt met sinaasappel
- serranoham met meloen en zongedroogde tomaat
- mini garnalencocktail
- coquilles met citrus
- blauwe kaas met vijg en sinaasappel
- scampi met kerstomaatje en currymayonaise
- geitenkaas, serranoham en abrikoos
- tomaat-mozzarella
- gerookte eendenborst met paprika en geitenkaas
- peperkoek, paté, ui compote en appeltjes